سلام وقت بخیر من قند دارم و انسولین مصرف میکنم 15 سال. دو روز پیش سونوگرافی و ازمایش دادم سونو عالی بود تمام کبد وکلیه هام اما قندم یه کم بالا بود و چندین روز هست که پام ورم کرده و توی ازمایش نشون میده که کلیه ام پروتیین دفع میکنه ومچ پام ورم کرده دکتر رفتم گفت حتما باید متخصص نفرولوژی برم که اصلا نمیتونم نوبت شما خدمت برسم بخاطر شرایط کاری اخر سال..میشه از شما بزرگوار خواهش کنم یه چیزی بدید من ورم پاهام بخوابه و دیگه دفع گروتیین نداشته باشم...خدا بهتون سلامتی بده؟

عرض کردم که برای ورم پاهام چه قرص یا امپولی دستور میفرمایید و اینکه دیگه کلیه ام پروتیین دفع نکنه...لطفا لطفا چون نمیرسم بیام مطب شما اینور سال

بازدید : 2 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه و مجاري ادراري (نفرولوژي) در تهران