۲۰
۶۰
آقــا

مشکل جنسی و هورمونی از بچگی؟

سلام من از بچگی به خودارضایی اعتیاد داشتم تقریبا از همون پنچ شیش سالگی که تحریک پذیر بودم
و هم اکنون هم تحریک پذیری خیلی بالایی دارم همچنان
و از نداشتن رابطه حتی از همون بچگی به سمت گرایش به جنس موافق و تحریک پذیری با سایر اعضای بدن مثل پا بدن و... رو هم دارم همچنان
و دیوانه شدم من اصا زندگی نکردم این بیست سال فقط زجر کشیدم
کل کارمم این بوده که یه دوبار از دکتر طب سنتی دارو گرفتیم که کلا بی تاثیر بود
من از نبوغ و مغز قویی برخوردار بودم ولی همین خودارضایی و بعضی مشکلات خانوادگی و مشکلات دیگر همه باهم باعث شدن که من معزم تحلیل شه و کلا درسو سه چارساله گذاشتیم کنار و انگیزه و حوصله هیچ کاری رو نداریم و فقط اندوهگینیم کلا
ما کسی هستیم که مدرسه نمونه سطح یک مشهد درس خوندیم مقام یکه المپیادی داریم معدل های بالا و رتبه های ...
ولی الان سال های دانشگاه رو کلا درس رو بوسیدیم گذاشتیم کنار و به بدبختی افتادیم
من حتی دنبال دکتر adhd هم بودم اما گفتم با خودم بهتره بیام اول از ریشه این مشکل اصلیرو حل کنم که همش از خودارضایی زیاد و مداوم چندین ساله نشأت میگیره حل کنم
من حتی تا روزی 8یا نه بار و هفته ای 20بارهم این کارو کردیم چندبار و چندسال متاسفانه که دیگه مغزی برامون نمونده....
لطفا ازتون خواهش میکنم کمکم کنید و مشکل منو از ریشه حل کنید نه مثل تون دکتر طب سنتی
همه اینا راست بود مو به مو لطفا لطفا کمک کنید
خیلی ممنون از شما،خدا به شما خیر بده ایشالا
به ما که خیری نداد....

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران