علت لرزش قلبم چیه؟

سلام آقای دکتررحمانی خداقوت من ازبیماران شماهستم که فشارخونم بالا میرفت هردونوارقلبمم نرماله گفتین اوایل اردیبهشت ماه بایدواسه ویزیت بیام خدمتتون اما بااین وضعیتی که پیش اومده فکرنکنم بتونم بیام چون شهرستان زندگی میکنم ونمیذارن ازشهرخارج بشیم توشهرستانمون آزمایش تیروییدانجام میدن اماپرولاکتین روانجام نمیدن جدیدا موقع درازکشیدن احساس میکنم قلبم میلرزه ضربان وفشارخونمم نرماله واکثرا فشارم یازده رونه وضربانم80تا90هست فقط دیروزهنگام خوایب ضربانم120شد توی دی ماه آزمایش دادم وبهمن ماه اومدم پیشتون آزمایش تیروییدوپرولاکتینم مشکل داشت T3:1,T4:8.6,T.S.H:8.3,prolactin:48.7یه سری آزمایش تکمیلی برام نوشتین که بایدآخراین ماه انجامشون بدم به نظرشما بااین اوضاع که پیش اومده چیکارکنم؟وزنمم روزبه روزداره بالامیره وچاق میشم داروهایی که شمابرام نوشتین:پرانول40هردوازده ساعت یکی،فروفورت روزی یکی،کلیدینیوم سی شبی یکی.داروهایی که روانپزشک واسه استرسم تجویزکردن که الان درمان شدم:بوسپیرون5شبی یکی،فولیک اسید5روزی یکی

1 پـاسـخ

  • با سلام و عرض ادب و تبريك سال نو

    با توجه به اينكه ازمايشات قبليتون يه كم مشكل داشت و الانم افزايش وزن پيدا كردين در اسرع وقت ازمايشتون رو بايد انجام بدين

    و براي درمان تپش و لرزش قرص پرانول رو همونطور استفاده كنين و تا زماني جواب حاضر ميشه و تشريف ميارين شبي يك عدد قرص كلروديازپوكسايد 5ميلي گرم از داروخانه بگيريد استفاده كنين
    ازمايشات حاضر شد تشريف بيارين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 302 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران