۴۵
۶۴
آقــا

مشکل نغوظ ؟

45 سال دارم که مدت سه سال است مشکل نعوظ وشولی دارم هر سه سال یک بار مشکل سنگ کلیه دارم خلیی دوست دارم که رابطه هر روز داشته باشم ولی مشکل نغوظ دارم وسط کار شول می‌شود ولی خیلی خجالت حتی گاهی دارو سندافیل 100 استفاده‌ میکنم چون مجبور هستم هر بار استفاده کنم در ضمن فقط سیگار میکشم اگه راهنمایی بفرمایید خیلی خوشحال میشوم ویا باید معاینه شوم ممنون

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران