آیا عدسی عینك كشور چین باعث ضعیفی بیشتر چشم میشه؟

باسلام من دچار پیرچشمی هستم وهر سال نیم نمره شماره عینكم بالا میره آیا راهی برای جلوگیری از آن وجود داره قند سه ماهه ام 5/8 میباشه وفشار خونم 14 روی 9 میباشه كه قرص هم مصرف نمیكنم كمی هم دچار تاری دید هستم آیا عدسی عینك كه از كشور چین میاد باعث ضعیفی بیشتر چشم نمیشه ؟ چون عدسی عینك كشورهای اروپایی خیلی گرانه و حدود800 هزار تومانه چند تا از دوستانم هم همین مشكل دارن و میگین این عدسی های بی كیفیت باعث ضعیفی بیشتر چشم ها شده

3 پـاسـخ

  • با سلام
    خير اصلا ربطي به چين و اروپا نداره
    همون عينکتون رو استفاده کنين افزايش نمره ي چشم ربطي به شيشه ي عينک نداره و شما در سن پير چشمي قرار داريد واين با افزايش سن شماره چشمتون معمولا در هرسال نيم تا يک نمره افزايش پيدا ميکنه و طبيعي هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • پير چشمي پيش روندس فقط زماني روند معكوس داره كه لنز دچار آب مرواريد مركزي بشه
    عدسي هاي مثبت ساخت پيچيده ايي ندارن نگران نوع شركتش نباشين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • عدسي هيچ عينکي باعث ضعيفي نميشه، داروي فشار هم لازم داريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 363 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران