مشکلات رفتاری در اختلال شخصیت مرزی ؟

با سلام و احترام وقتتون بخیر .. دخترم به نام مهدیه بهادری در پنج شنبه قبل به شما مراجعه کرده و طبق گفته خودش این اختلال رو براش تشخیص دادین .. حدودا 3 ماهی بود که خیلی کمتر ارتباط میگرفت و کم صحبت میکرد و چون بخاطر شرایط کرونا رفت و آمد با فامیل و دوستان خودش کمتر شده بود (البته اختلافات ومشاجرات من و همسرم هم بی تاثیر نبوده )و من احساس کردم دچار افسردگی شده و مشاوره با روانشناس بهش کمک می کنه ولی متاسفانه از پریروز که با کلی دارو اومده و طبق نظر شما استاد محترم گفته باید حداقل دوسال دارو بخوره واقعا ناراحت و پریشون شدم چرا که دختر من در طول 12 سال تحصیل ش جزو بهترین شاگردان مدرسه بوده و الانم که دانشجو شده از کارای گرافیک که انجام میده همه راضین و منظور اینه که چطوری در عرض 4 یا 5 ماه یه دفعه وضعش حاد میشه که ....... آیا روش درمانی دیگه ای نیست با توجه به اینکه داروی اعصاب هم اعتیاد میاره و هم مطمینا خواب آلوده ش میکنه و تمرکزش رو برای کلاسهای دانشگاه کم میکنه که قطعا سبب افت تحصیلی هم میشه دیگه ... ممنون از راهنمایی تون

1 پـاسـخ

  • سلام، ابتدا بايد ديد دارو چقدر مؤثره و بعد تصميم گرفت چقدر درمان و چگونه و آيا روش هاي کمکي و غير دارويي چطور لحاظ بشه،، در کل دو سال درمان يک کليته و شايد حتي يکي دوماه درمان و شروع درمان غير دارويي کافي باشه،، نگراني شما به حقه و در صورت ابهام با ز هم با مراجعه حضوري بيشتر و بهتر درباره روند درمان و لزوم درمان دارويي حرف مي‌زنيم،، اما فعلا توصيه ميکنم حداقل يکماه فرصت بديد تا درمان و قلق درمان مشخص بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 130 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران