استرس در مورد تزریق هورمون رشد؟

سلام خانم دکتر خیلی استرس زیادی دارم میترسم تزریق هورمون رشد عوارض بدی داشته باشه

1 پـاسـخ

  • سلام
    چرا استرس؟
    اگر تزريق هورمون رشد انديکاسيون داشته باشه،نگراني نداره.
    عوارض دارو رو ميتونيد از پزشکي که هورمون رشد رو نسخه کردن،سوال کنيد مطمئنا توضيح ميدن.
    بعلاوه اگر بخواهيد حتي در صورت نياز به دارو،به عارضه ي دارو فکر کنيد ممکنه حتي از استفاده ي قرص استامينوفن هم نگران بشيد.
    پس استرس نداشته باشيد و اگر تجويز هورمون رشد لازم بوده به مزاياي آن فکر کنيد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 252 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران