بی اختیاری ادرار ی شدید بر اثر عارضه ام اس؟

من بیمار ام اس هستم و چندین سال است که تحت درمان استاد دکتر ناصر مقدسی مستقر در بیمارستان سینا تهران هستم و بر اثر حمله سیستم خود ایمنی مثانه و کلیه هایم شدیدا دچار مشکل شده و تقریبا از کار افتاده است وبه توصیه پزشکان برای رفع فضای حاجت از شوند استفاده میکنم که مشکلات خاص خودداری از جمله نشتی شوند ،اندازه نبودن سایز شوند و تحمیل هزینه های مراقبتی و بهداشتی شدید حال سوالم از شما این است میتوانم از راه درمان دیگری برای رهایی از سوند استفاده کنم ایا این عارضه قابل درمان قطعی هست ؟ممنون میشوم پاسخ کامل دهید

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زيبايي زنان با ليزر درمان بي اختياري ادرار لاپاراسکوپي نازايي و تعيين جنسيت کولپوسکوپي در تهران