۴۰
۹۰
آقــا

آیا عمل جراحی آپاندیست عارضه دار شده ( پاره شده ) لازم است ؟

بیمار پس از 3 روز درد نه چندان حاد شکمی و بدون علائم تهوع ، استفراغ و تب ، در حالیکه 2 ماه قبل از آن مورد عمل جراحی سزارین قرار گرفته بود ، به پزشک مراجعه نمودند . بعد از انجام 3 مورد سونوگرافی جداگانه پیش رادیولوژیست های مختلف و یک مورد سی تی اسکن تقریبا همه آنها مشکل را آپاندیسیت عارضه دار شده تشخیص دادند. جراح 5 روز آنتی بیوتیک تزریق وریدی ( ویال مترونیدازول 500 و سفتریاکسون 1 گرمی ) و سپس 2 هفته آنتی بیوتیک خوراکی ( قرص مترونیدازول و قرص سفیکسیم ) را تجویز نموده و گفتند که 6 هفته بعد از مصرف داروها باید برای عمل جراحی مراجعه کنیم . اکنون داروها به اتمام رسیده و درد نیز گاهگاهی و بسیار خفیف می باشد . سؤال اینست که آیا واقعاً عمل جراحی لازم است ؟
متشکرم

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران