آیا برای درمان میتوان با مشاوره تلفنی بدون حضورمراجعه نمایم؟

باسلام
ببخشیدمدت11ساله ازدواج کردم دردوهفته ی اول زندگی دچارافسردگی شدید شدم یعنی شخصی شخصی رو میدیدم که زشت وبدترکیب بود دست ودهنش به خون آلوده بود وبه من نزدیک میشد که مرا خفه کنه.این مراحل تا یه هفته طول کشید وخوب شدم ودرحاملگی پسرم در8ماهگی یعنی بعد از8یا 9سال بود دوباره همین بلاسرم اومد البته بعدازمرحله اول فهمیدم شوهرم محتاده همیشه دروغ میگه بیشترموقع هانبودبا حمایت خانواده ورفتن به مشاوره خوب شدم وپسردومم که نزدیک به 6ماهش بود ناخواسته حامله شدم خیلی ناراحت وافسرده شدم ولی چون خانواده حمایتم میکردن مثل اون دوران بیماریم شدید نشد ولی با به دنیا اومدن دخترم که الان 5ماه داره ازروزی که بدنیا اومده با شوهرم هیچ گونه ارتباطی نداریم واحساس بسیاربدی دارم نسبت بهش وبعضی موقع ها اون ظاهربد را درشوهرم مبینم.به علت احتیادتش 3ماه حق اومدن به منزل وکناربچه هایش را بهش نمیدم.آیا علت این بیماریم حمایت نکردن شوهرم واحتیادش است ودرمانم جدایی از او میباشد.یا با مشاوره رفتن میتوانم خودم ر ا درمان کنم وشوهرم را نیز نجات دهم چون وقتی شوهرم نیست کاملا حالم خوب است ومشکلی ندارم.به خاطر رضای خدا راهنمایی وکمکم کنید چون وضعیت مالی خوبی ندارم که پیش قوق تخصص یا به شهر دوری بروم باتشکر

بازدید : 598 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درمانی و روانشناس بالینی در تهران