خونریزی مقعدی؟

با سلام و احترام همسرم عفوت باکتریایی دهانه رحم گرفت و مجبور به فریز شد 4 سال پیش.خدودا کمتر از یکسال است همسرم خونریزی از مقعد دارن که خون شفاف و تمیز است که البته خیلی کم بود و گهگاهی و الان داره بیشترمیشه و در دوران قاعدگی بیشتر میشه. به خاطر رابطه مقعدی (چندبار قبل از فریز) ممکن است عفونت به روده منقل شده باشد؟
علائم:
به خاطر سزارین کم خونی دارن- سردرد ضربانی دارن - خونریزی بینی- کبودی گهگاهی روی دست و پا- درد پهلو (احتمالا به خاطر عملکرد بد تخمدان بعد از فریز) - حرارت دارن (کم کاری تیروئید دارن و دارو مصرف میکنن شاید هم به خاطر عفونت باشه) - ریزش مو هم ریاد شده- غذا میخورن به شدت سردرد میگیرن - کم اشتها هم شدن چندماهی.
میگن این عفونت هیچ درمانی نداره و فقط آنتی بیوتیک و ... که کار هاصی نمی کنه.
به خاطر کرونا هم نمیشه ویزیت شد و معاینه داخل روده داشت با دستگاه .
واقعا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1 پـاسـخ

بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در کوثر