۳۲
۵۷
خانــم

عوارض بعد از بهبودی کرونا؟

سلام
من در اوایل مرداد ماه دچار کرونا ویروس خفیف شدم  ولی بعد ازگذشت سه ماه هنوز به شرایط قبل بازنگشتم همیشه خسته ام و درد عضلا نی و درد و سوزش قفسه سینه و تنگی نفس دارم بالا رفتن از پله یا کمی راه رفتن و انجام کارهای خانه برایم مشکل شده یا موقع زدن ماسک خیلی اذیت میشم دکتر قلب هم رفتم اکو و نوار قلب همه چیز خوب بوده
ممکنه ریه هام مشکل پیدا کرده باشه و یااحتیاج به سی تی اسکن داشته باشم یا این علایم تا کی از بین می رود ؟

2 پـاسـخ

بازدید : 162 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران