۴۱
۶۷
خانــم

بارداری چهارم بعد از سه سزارین ؟

باسلام
41 ساله هستم با 3 سزارین که سومین بارداری در تقریبا 16 هفتگی خاتمه پیدار کرد و به علت عدم توانایی در زایمان طبیعی (نه قرص و نه امپول فشار جواب نداد ) در 19 هفته سزارین شدم یعنی 16 مهر 98
بعضی دکترا میگن دیگر نمی توانم باردار بشم ولی دکتر که عملم کرد میگه 3 تا 6 ماه دیگه میتونی اقدام کنی . ایا با توجه به سنم و 3 بار سزارین قابلیت بارداری مجدد و به روش تعیین جنسیت lvf را دادم . سپاسگزارم از پاسخ قبلی و توجه به سوال جدید .

بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران