خون دماغ شدن و صدای اضافی قلب ؟

باسلام پسرمن 11ساله است و حدود 4 سال است خون دماغ می شود.خواستم بدونم آیانیاز است به دکتر قلب مراجعه شود برای فشار خون و اینکه بعد این سالهاو مراجعه بهچند پزشک نه آزمایشی دراینخصوصنوشته شدهو نه فشاری بررسی شده دفعه آخر که 2 روز پیشباشد بیمارستان امیرالمومنین مراجعه کردم که موی رگ را سوزاندن ولیخودم میخوام بررسی اساسی تری انجام شودچون بعد از هر عطسه محکم و تخلیه بینی یااگرسرشبا سر بچهای برخوردکند خون دماغ میشودو خون به صورت چکه ای خارج میشود
مطلب دوم اینکه پسرم ازکودکی صدایاضافی قلبداشته ولی اکو و نوار قلبی که 7 ساله بودانجام دادم گفتن ژنتیک است.می خواستم اینمورد همبررسیکنم

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب جنين، نوزادان و کودکان . اکوکارديوگرافي قلب جنين در تهران