۲۸
۵۵
خانــم

پدرم پیش شما پرونده دارن (اسماعیل بارانی)از قبل عید بخاطر کرونا نتونستیم بیاریم برای معاینه و ...پیش شما ،خداروشکر مشکلی نداره اما داروهاش خیلی وقت تموم شده،توصیه ی شما چی هست؟لطفا جواب بدید ؟

سلام خانم دکتر پدرم اسماعیل بارانی از بیمارای شما هستن(لوسمی)گفته بودید قبل از بیاریم پیشتوپ اما بخاطر کرونا تا الان نتونستیم بیاریم خداروشکر مشکلی نداره اما خیلی وقت داروهاش تموم شده و معاینه نشده لطفا راهنمایی کنید توصیه شما چی هست

1 پـاسـخ

بازدید : 244 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران