۱۵ ماهه
آقــا

ایا خوراندن تن ماهی به کودک ۱۵ ماهه اشکال دارد؟

سلام اقای دکتر ، ممنون از اینکه وقتتونو در اختیار میزارین ؛

حقیقتش چند روزه که مشکلی برای نوه ام پیش اومده که باعث نگرانی شدید ما شده و با توجه به اینکه در کانادا زندگی میکنن و متاسفانه دسترسی به دکتر در کانادا در این اوضاع کرونایی راحت نیست خواستم از شما خواهش کنم که راهنمایی بفرمایین که چه کنیم .
نوه من، یک پسر 15 ماهه ست که غذا همه چی میخوره و با وجود رسیدگی و تغذیه خوب ، لاغر و نحیفه و حدود دو ماهه که به راه افتاده ولی خیلی مسلط نیست و فوق العاده بد خوابه ، یعنی در طول شب تا صبح حدود 7 یا 8 بار از خواب بیدار میشه که علتشو دکترا رفلاکس معده تشخیص دادن ولی درمانی رو براش ضروری ندیدن .
این توضیحاتو برای اطلاع شما از بیوگرافی و وضعیت جسمانیش دادم .

ولی مشکل ما در حال حاضر اینه که سه روز پیش مادرش حدود یک قاشق غذاخوری تن ماهی برای اولین بار ذره ذره بهش داده که خیلی هم دوست داشته ولی چند ساعت بعد مادرش متوجه شده که خیلی بدخلقی میکنه و روی پاهاشم نمیتونه بایسته بارها مادرش سعی کرده با کمک و تشویق وادار به ایستادنش کنه ولی توانایی ایستادن زیاد نداره و زود میفته و بدخلقی میکنه و جیغ میزنه .

پدر و مادرش شک میکنن که نکنه تن ماهی براش خوب نبوده ، برای همین توی اینترنت سرچ میکنن و میخونن که گاهی جیوه داخل تن ماهی روی مغز تاثیر میزاره و چنین عوارض و علائمی در بعضی ها دیده میشه .
مادرش خیلی ترسیده و مرتب بهش مایعات داده تا زودتر دفع بشه ولی هنوز همچنان همون علائمو داره یعنی نمیتونه رو پاش زیاد بایسته و بدخلقی میکنه و شکمش هم نسبت به قبل کمتر کار میکنه .
خیلی نگرانن و نمیدونن علتش همون تن ماهیه یا چیز دیگه و چیکار باید کنن .
خواهش میکنم نظرتون و راهنمایی در این مورد بفرمایین که چه کنیم .

پیشاپیش از توجه و راهنماییتون سپاسگزارم .

1 پـاسـخ

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران