۴۳
۵۳
خانــم

با عرض سلام مشکل سر درد و افتادگی پلک و درد چشم همنطور سنگینی چشم؟

خانمی هستم 43ساله حدود 15سال مشکل انگل گربه در چشم سمت راست دارم زیر نظر متخصص چشم پزشک هستم و حدود 10سال قبل لیزر انجام دادم تقریبا یکهفته پیش سردر حالت تهوع بی حالی و چشم درد و تپش قلب پایین ک باعث شده پلک سمت راستم بیوفته و خیلی احساس درد و سنگینی در این ناحیه اززچشم و سرم دارم مراجعه ب چشم پزشک داشتم ک ایشون با نامه من را فرستاده ب دکتر مغز و اعصاب و متخصص سکته مغزی اما نوبت ندادن تا 27آذر ماه خواستم نظر شما رو جویا شوم در این مورد ممنون از شما

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و نوروساينس از کانادا در تهران