۲۵
۹۸
خانــم

ترمیم دندان در بارداری؟

سلام وقت بخیر من باردارم و هفت ماه هستم دندان آسیاب که قبلا عصب کشی کردم دندانم شکسته و خیلی اذیتم میکنه میتونم ترمیم کنم مشکلی برای بچه پیش نمیاد؟؟؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام در ماه‌ هفتم جنين تقريبا به طور کامل رشد کرده بنابراين رفت و آمد و دراز کشيدن در يونيت دندانپزشکي هم براتون سخته هم براي جنين ميتونه مضر باشه بنابراين بهتره فقط کارهاي خيلي ضروري در اين دوران انجام بشه، ولي اگر خيلي اذيت هستين بايد درمان شروع شود و به تاخير نيافتد که حالا با توجه به اينکه دندانتان عصب کشي شده حتما در اسرع وقت با نزديکترين کلينيک دندانپزشکي تماس بگيريد تا درمان را که به احتمال قوي ترميم ميباشد شروع کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در کرمان