بریدگی عمیق با چاقو روی پوستی که آغشته به لیدوکائین است؟

سلام،
سؤال اول) اگر فرد قسمتی از پوستش (مثلاً یکی از انگشتان دستش) را آغشته به لیدوکائین (اسپری محلول) کند و سپس روی آن انگشت، با چاقو بریدگی عمیقی ایجاد شود، آیا لیدوكائین از طریق این بریدگی عمیق، وارد خون فرد میشود و خطرناک است؟
سؤال دوم) تمام موارد احتیاطی در مصرف لیدوکائین به صورت اسپری محلول، آیا حتی پس از شستشوی آن قسمت، باز هم باید رعایت شوند؟ مثلاً قسمتی از پوست، مانند انگشت یا غیره، به اسپری محلول لیدوکائین آغشته شده، و فرد پس از ده دقیقه، آن قسمت را با آن و صابون کاملاً می شوید و خشک میکند، آیا در این حالت اگر بعد از شستشو و خشک کردن، بریدگی عمیقی روی آن قسمت ایجاد شود، دیگر خطری وجود ندارد؟ و یا اینکه حتی در صورت شستشو و خشک کردن، باز هم اگر بریدگی عمیقی روی آن قسمت ایجاد شود، خطر جذب لیدوکائین در خون وجود دارد؟
سؤال سوم و آخر) اگر ایجاد بریدگی عمیق در پوست، پس از آغشته شدن آن قسمت پوست به محلول لیدوکائین، باعث جذب در خون میشود، آیا این اتفاق، خطرناک است؟ و چه عوارض و علائمی ظاهر میشود؟ آیا منجر به مرگ فرد خواهد شد؟

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران