۲۶
۸۸
خانــم

علائم بارداری بعد از دو نوبت پریودی؟

سلام. حدود 40 روز از دخول میگذره و دو بار در این مدت عادت ماهانه شدم.
بار اولی نزدیک به زمان دخول و طبیعی بود. اما این دفعه عادات ماهانم 10 روز طول کشید بسیار کم و لکه ای بود رنگش قهوه ای خیلی تیره بود و علایمی مثل درد زیر شکم، سر درد مکرر و میل به اب هم دارم.
میخواستم بدونم احتمال بارداری دارم؟ و اینکه چند روز بعد از اینکه پریودیم تموم شد میتونم از بی بی چک استفاده کنم؟ و در صورتی که جواب بی بی چک منفی بود باید بخاطر نوع پریودیم به پزشک مراجعه کنم؟
ممنو از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران