سندرم رت ؟

سلام وقت بخیر دختر 9ساله دارم که سندرم رت داره همش کاردرمانی رفته ولی متاسفانه پنجه پاهاش کج شده واقعا نمیدونم باید براش چکار کنم تو رو خدا کمکم کنید ممنونم

28 پـاسـخ

  • سلام وقت شما هم بخير
    بايد ابتدا تشخيص داده شود که دفورميتي ايجاد شده بخاطر اسيب يا اختلال در اعصاب محيطي هست يا مرکزي.
    و به اين سوالات نيز پاسخ داده شود:
    1) ايا کودک شما نسبت لمس شدن کف پا حساس هست يا خير؟( اين حساسيت ميتواند نسبت به مواد سرد و يا لزج و..... بافتهاي ديگر باشد)
    2) ايا وقتي سطح هيجان کودک بالا ميرود تمام بدن خود را سفت ميکند يا خير؟
    در انتها بايد عرض کنم که کودک شما بايد بصورت حضوري ارزيابي گردد تا بتوان به يک تصميم قطعي رسيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • باسلام،کودک شما به دليل ضعف عضلاني ناشي از اختلال ژنتيک مستعد بدفورمي در مفاصل مچ پاوستون فقرات ميشود وايشان علاوه بر کاردرماني مرتب وهدفمند نياز به اسپيلنت وارتزهاي مناسب هستند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام ،شما حتما بايد براي دخترتون از اسپيلنت Afoاستفاده كنيد.اگه با تمرينات منسجم كاردرماني بهبود ايجاد نشده حتما به متخصص ارتوپدي مراجعه بنماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام وقتتون بخيير
    چند سالش هست؟
    آيا مچ پا هاش بعد از تمرين نرم ميشه يا ريجيد(سفت) هستش؟
    اگه بعد از تمرين نرم بشه ميتوني با وسايل کمکي و وزن اندازي حل شد
    و اگه سفت هست بايد حضوري ببينيم
    با تشکر

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    درصورت امکان عکس از پاي دخترتون، به واتس اپ بفرستيد
    که راهنماييتان کنم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    درصورت امکان عکس از پاي دخترتون، به واتس اپ بفرستيد
    که راهنماييتان کنم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • اگر بصورت منظم کاردرماني برده باشيد و کاردرمانگر هم با کيفيت خوبي کار کرده باشه نبايستي مشکل اسکلتي بوجود بياد . بايستي خاطرنشان کرد که اختلالاتي نظير اوتيسم , آسپرگر و رت نياز به مداخلات خيلي بيشتري نسبت به اختلالات ديگر مي‌باشد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • اگر بصورت منظم کاردرماني برده باشيد و کاردرمانگر هم با کيفيت خوبي کار کرده باشه نبايستي مشکل اسکلتي بوجود بياد . بايستي خاطرنشان کرد که اختلالاتي نظير اوتيسم , آسپرگر و رت نياز به مداخلات خيلي بيشتري نسبت به اختلالات ديگر مي‌باشد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    با عنايت به تاخيرات تکاملي در زمينه درکي و حرکتي در اين کودکان حتما بايستي با پزشک متخصص مغز و اعصاب کودکان وارتوپدي و کاردرماني خود هماهنگ باشيد و با استفاده از تمرينات حرکتي مداوم خاص و زير نظر متخصص مربوطه وباصبر و حوصله کافي به ياري خداوند متعال اين مشکل را بهبود ببخشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • به متخصص ارتوپدي مراجعه كنيد..

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    ميتوانيد از ساير همکاران کاردرماني کمک بگيريد که با برنامه درماني متفاوت و تجويز اسپلينت مناسب به شما کمک کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    وسايل کمکي( اسپلينت شب) دارد؟

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 441 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کار درماني (ارگوتراپيست) در تهران