شرایط روحی فرزندم ؟

با عرض سلام و خسته نباشید .
ببخشید من واقعا سردرگمم که ایا بچه من دشوار بوده و باعث ایجاد تشنج شده بین من و پدرش یا رفتارهای ما روی اون تاثیر گذاشته
این فرزند من از همون بچگی کولیک و رفلاکس داشت و خیلی جیغ میزد خوابش سبک بود نمیذشت من استرات کنم و افسردگی بعد زایمان گرفتم . بچه ایی بود که همه اش بغل میخواست و میخواست بیست و چهار ساعت به من بچسبه . همه کاریش سخت بود . و واقعا من مجبور به کمک گرفتن از خانواده ام شدم اونجا میرفتیم پدرم و خواهرم باهاش بازی میکردند و اینم که انرژی اش تمام نمیشد بعد شب که میومدیم خونه به پدرش نگاه نمیکرد و میزدش و نمیرفت تو بغلش و ... و اونم میگفت که شما لوسش کردید ما چندین بار بحث کردیم با هم و یه چیزی که بعدا متوجه شدم هر وقت من و پدرش با هم حرف میزدیم این دوست نداشت چون دیالوگ ها رو متوحه نمیشد فکر میکرد دعوا میکنیم . حالا میخوام بدونم ایا این پسر من این بحث باعث شده اینجوری اذیت کن بشه یا خودش تو خصلتش بوده و بچه دشواری بوده. و اینکه ایا رای هست که این مسایل رو ز ذهنش پاک کنم

2 پـاسـخ

بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک اطفال و کودکان در تهران