تو رفتگی قفسه سینه؟

سلام من 16 سالمه و از بچگی تو رفتگی قفسه سینه داشتم ولی تازگیا تشدید شده و همراه با کمی درد و تنگی نفس هستش گفت و گویی با فوق تخصص ارتوپدی داشتم بهم گفتند باید با جراح توراکس صحبت کنم و نیاز به جراحی نداره میشه راه های درمان بدون جراحی رو بگید؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    اين يک بيماري مادرزادي هست که ممکن زمان بروز آن حتي تا بلوغ هم به تاخير بيفتد.
    درمان در موارد بسيار کمي جنبه طبي داشته ولي در اغلب موارد فقط جنبه زيبايي دارد. يعني غير از ظاهر، در صورت عدم جراحي نيز مشکل خاصي ايجاد نميشود.
    درماني غير از جراحي ندارد؛ ولي خود جراحي به چند روش قابل انجام هست.در موارد کمي ممکن است منجر به فشار روي قلب يا ريه شود. و يا موجب بر مهره‌هاي ستون فقرات و چرخش آن شود؛ که در اينموارد جراحي ضروريست. بقيه موارد فقط جنبه زيبايي دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 237 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي قفسه صدري سينه (توراکس) در تهران