۵۴
۱۷
خانــم

علت درد سر در نقاط مختلف درطول روز؟

سلام 17 سالمه ، چند روز پیش رفته بودم جایه اومدم خونه ، احساس کردم معدم نفخ کرده و اسهال داشتم ، بعد از یکی ، دو روز سرم درد گرفت الان نزدیک 4،5 روز سر درد دارم فقط یک قسمت نیس بیشتر پیشونیم درد میگیره، یا پشت سرم ،حتی گردنم هم یکم درد میگیره درد کوتاه مدت و موقع غذا خوردن، خیلی کم احساس حالت تهوع دارم و استفراغ تا الان نکردم ،شکمم زیاد صدا میده .
دکتر رفتم گفت ویروس وارد بدنت شده شاید کرونا خفیف گرفته باشی یه آمپول برا سردرد نوشت با ویتامین.

میخواستم ببینم این سردرد خطرناکه؟!لطفا زود جواب بدین باتشکر .

1 پـاسـخ

بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران