تورم پروستات؟

باسلام خدمت شما من تقریبا 9ماه پیش بلافاصله بعد شام درد شدیدی در زیر شکم احساس کردم و ادرارم قطع و وصل میشد و همراه درد بود با تشخیص پزشک تورم پروستات بود...یک ماه شبی یک عدد کپسول قهوه ای مصرف و داخل تشت اب گرم هم هر شب نشستم و خوب شدم ولی زردی ادرارم برطرف نشد اکثرا زرد هست در حالی که قبلا شفاف بود و اینکه مثل قبل نمیتوانستم به مدت طولانی تر نگهدارم... تا اینکه بعد چند ماه که خوب بودم الان درد خاصی ندارم فقط گاهی سوزش هایی در اطراف شکم حس میکنم و چند روز هست که زود به زود دستشویی میرم ممنون میشم راهنمایی کنید که ایا پروستات خوب شدنی هست یا باید هر چند وقت یکبار کنترل بشود و اینکه چه دارویی رو تجویز میکنید ناگفته نماند که چندسال پیش عفونت ادراری داشتم و یکبار هم غده ای چرکی نزدیک معقد داشتم که عمل مردم مشکل زودانزالی هم دارم

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران