٥
١٤
آقــا

رشد قدی و افزایش وزن؟

با سلام
پسرم 4سال و 11ماهش است الان نزدیك 2سال هست كه وزنش روی 14كیلو مونده و قدش هم 108هست وبسیار پرجنب و جوش میشه راهنمایی بفرمایین كه برای افزایش وزن و قد باید چكار كنیم ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    قد 108 سانت ،فقط 1.5 سانت براي اين سن کم هست ولي وزنشون در حد يه بچه 3 ساله هست .
    البته سرعت رشد خيلي مهم هست و اينکه ذکر ميکنيد دو سال روي همين وزن و قد هست ،بعيد ميدونم.
    بهرحال اگه واقعا دو سال سرعت رشد اينقدر کند بوده ،بايد به فوق غددکودکان مراجعه داشته باشيد تا در صورت داشتن مشکل،اقدامات تشخيصي و درماني لازم انجام بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 226 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران