سردرد و حالت تهوع؟

سلام
اینجانب یه زن متاهل 26 ساله با قد 163و وزن 65 کیلو هستم.
به مدت یک ماهه که هر روز و در ساعات مختلف شبانه روز همه جای سرم شروع به درد کردن میکنه
بعد چند ثانیه درد به گردن و دست چپم سرایت میکنه و بعد حالت تهوع پیدا میکنم و دست پاهام بی جان میشن و سرم سنگینی میکنه.
لازم به ذکر است که بنده به مدت شش ماه قرص اسپیرونولاکتون و فیناسترید را برای ریزش مو و با تجویز پزشک مصرف کرده ام.
و با توجه به اینکه این قرص ها تاثیری در کنترل ریزش مو نداشتن مصرف این قرص ها را به یکباره قطع کردم،
والان سه ماهه که دیگه قرصی مصرف نمیکنم.

1 پـاسـخ

بازدید : 160 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران