۲۹
۷۳
خانــم

بزرگی بطن مغز جنین؟

با سلام
بارداری اولم به دلیل مسمومیت بارداری زایمان زودرس داشتم که بچه الان 5ساله و سالم هستش
بارداری دوم به دلیل فشارخون به توصیه پزشک قلب و زنان آسپرین و کارودیلول6/25 مصرف می کنم
در هفته 29 بارداری سونوگرافی کالر داپلر انجام دادم که بطن مغز جنین 9-10 میلی متر گزارش شده
در آنومالی های قبلی هیچ مشکلی نبود و فقط دور شکم جنین یک هفته ای عقب بود
نزد پریناتولوژی رفتم گفتن 9-10 میلی طبیعی هست و نشانه ورمیس دیده نشده
الان نگران هیدروسفال و عقب ماندگی جنین هستم چون با مقایسه عکس مغز جنین با عکسهایی که در اینترنت هست عکس مغز جنین شبیه ونتریکولومگالی بزرگ هست
در تمام سونو و آنومالی ها اندازه bpd و hc در محدوده نرمال قرار دارد
چه روشی هست که اطمینان کامل به دست بیاورم که در آینده بچه سالمی خواهم داشت
و اینکه تا کی منتظر پایین آمدن اندازه بطن بمانم ؟
چون به هیچ وجه نمی خواهم بچه مشکل دار به دنیا بیاورم
ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران