در رابطه با شبه اسم واسم ورابطه ی خوردن داروهای اسم دربهبودی کرونا؟

سلام من بجه که بودم خیلی سرما می خوردم وهمش دکتر بودم دکتر به من گفت باید لوزه ات را عمل کنی لوزه هامو رفتم عمل کردم وقتی بزرگ شدم هنگام راه رفتن نفسم می گرفت وتوی سرما صبح های زود نمی توانستم برم دجار تنگی نفس وخس خس سینه می شدم وهمجنین بعصی موقع ها باخوردن بعصی جیزها دچار خس خس سینه می شدم ودرمواقع استرس هم دجار نفس تنگی می شم پیش فوق تخصص اسم رفتم تشخیص شبه اسم برای من داد دواسپری برای من نوشت که وقتی استفاده می کردم بهم نمی ساخت ومی خواستم خفه شم دیگه استفاده نکردم پیش یک دکتر دیگه رفتم به من قرص توفلین داد که بهم سازگار بودحالا هم هرزگاهی دجارخس خس ونفس تنگی می شم تصمیم گرفتم با داروهای گیاهی مثل اویشن وشیرین بیان وعسل خودمو درمان کنم که این درمان های گیاهی از اسپری برام موثر تر بود حالا این سوال برای من پیش امده که میگن افراد مبتلا به اسم اگر داروهای خودشون رو استفاده کنند بیشتر از بقیه ی مردم در خطر کرونا نیستند ونوع شدیدشو نمی گیرند من که داروهای گیاهی به حالم می سازه نه اسپری می خوام بدونم جکار کنم ایا اگر دجار کرونا شدم این داروهای گیاهی مثل اسپری می تونه از من محافطت کنه تا دجارکرونا نوع شدید نشم یا باید برم دکتر برام اسپری بنویسه کم کاری تیرویید تنطیم شده هم دارم وقتی قرص کم کاری تیرویید می خورم نفس تنگیم موقع راه رفتن کم تر شده افراد اسمی وشبه اسمی اگر کرونا گرفتند جان سالم بدر می برند یا ته

1 پـاسـخ

بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران