جواب سونوگرافی؟

باسلام خدمت خانم دکترعزیزمن خانمی 19ساله هستم دوساله که ازداوج کردم وپریودم نامنظم بودویکساله که اقدام به بارداری کردم وهنوزباردارنشدم یه سری آزمایش وسونوگرافی انجام دادم آزمایش هام هیچ مشکلی نداشت ولی بهم گفتن جواب سونوگرافیم مشکل داره این سونوگرافیمه ابعادرحم 84mm×26mmاست
اکوی میومترنرمال می باشدضخامت اندومتر منظم6mmاست
تخمدان هانمای pcoدارند
تصویربزرگترین فولیکول به حداکثردیامتر 9mmدر ovaryسمت چپ مشهوداست
تصویربزرگترین فولیکول به حداکثردیامتر 11mmدرovaryسمت راست مشهوداست
مایع آزاددرلگن مشاهدنشد
مشکال خاصی دارم که تواین یه سال باردار نشدم آیامشکلم زودحال میشودکه باردارشوم ؟

بازدید : 463 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فلوشيپ زنان و‌زايمان ،اختلالات کف لگن در زنان ،بي اختياري ادراري در تهران