۲۷
۵۷
خانــم

احتمال بارداری خارج از رحمی؟

سلام..وقت بخیر..7 دی ماه رابطه داشتم که دخول نبوده ، فقط مایع منی روی واژن برخورد کرد ..خیلی سریع پاک کردم...حدودا 5 ساعت بعد قرص اورژانسی تنسی خوردم...
27 دی یعنی 20 روز بعد آزمایش خون بارداری دادم و منفی بود..
28 دیماه درد شدیدی یهو توی شکم و لگنم پیچید و بعد از 20 دقیقه تقریبا یواش یواش بهتر شد..البته مشکل گوارشی هم بود...
باز از ترسم 30 دی آزمایش خون بارداری دادم و منفی بود..
همون روز سونوگرافی رفتم رحم سالم بود ، کیستی هم نشون داده نشد فقط یه تخمک 20 میلی توی تخمدان سمت راست بود که گفتن برای پریود شدنه..من قبل از سونو آخرین باری که پریود شدم 2 آبان بود...
این ماه 2 بهمن پریود شدم و 7 ،8 بهمن تموم شد
اما درد نقطه ای سمت راست زیر شکمم نیفتاده...زیاد نیست ولی بالاخره هست...میخواستم ببینم احتمال بارداری خارج رحمی وجود داره هنوز ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران