۲۲
۷۷
آقــا

فریز عفونت؟

سلام من حدود 10 روز پیش برای عفونت رفتم دکتر 6 ماه دارو استفاده کردم اما عفونت قارچیم خوب نشد و التهاب داشتم.و مجبور شدم فریز انجام بدم ولی فریزم همراه با درد و سرما نبود.2 روز از تاریخ پریودیم میگذره ولی پریود شدم علتش چیه؟بخلطر فریزه یا باردارم؟

3 پـاسـخ

  • سلام
    سوال بسيار نامفهوم است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • نياز به سونوگرافي داريد ، در عفونت هاي مقاوم به درمان مسائل متعددي بايد بررسي شود که درمان بصورت ريشه اي انجام شود
    به مشاوره تلفني دکتر يا با شماره هاي مطب دکتر تماس حاصل فرماييد.

    دکتر سميرا شياري
    جراح و متخصص زنان و زايمان ، نازايي و زيبايي
    داراي مدرک جراحي غيرتهاجمي زنان و زايمان از آمريکا
    عضو انجمن جراحي زنان و زايمان اروپا
    داراي بورد تخصصي زنان و زايمان
    پزشک تقدير شده زنان و زايمان سال 1400
    پزشک زنان و زايمان بيمارستان آريا - بيمارستان قائم - بيمارستان پارس - بيمارستان پارس - بيمارستان گيل گلسار- بيمارستان فاميلي-بيمارستان رسول اکرم
    داراي 16 سال سابقه کار درماني در بيمارستان هاي دانشگاه زنان و زايمان و تامين اجنماعي
    مدرس و برگزار کننده دوره هاي پيشرفته جراحي هاي زنان و زايمان و زيبايي در سزارين
    داراي مدرک هيسترسکوپي - لاپاراسکوپي - کولپوسکوپي جراحي زيبايي زنان
    داراي مدرک بين المللي سونوگرافي مادر و جنين
    دکتر سميرا شياري در سال اخير در برترين دانشگاه ها و موسسات علمي - آموزشي برتر دنيا در ابالات متحده آمريکا و اتحادتيه اروپا به کسب دانش پرداخته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران