فكر میكنم دچار وسواس فكری هستم؟

سلام دكتر خسته نباشید !
راستش من از وقتی یادم میاد همینطوری بودم همیشه بدترین سناریو ها و بدترین اتفاقات ممكنو تو ذهنم تجسم میكردم و حالم ب خاطرشون بد میشد
خیلی اوقات ناخودآگاه مرگ نزدیكام رو میبینم و شب تا صب گریه میكنم !
و تا حالا هم با هیچ كسی رابطه ای هم نداشتم یا به كسی فرصت جلو اومدنم ندادم چون همش میترسم ، بدترین اتفاقای ممكن و بدترین ضربه های كه ممكنه از طرف بخورمو تصور میكنم ! همش احساس میكنم قراره یه اتفاق بد بیوفته ، وسواس بیماری هم دارم اینكه همش این تو ذهنم میاد كه یه مریضی بد میاد سراغم شدتش خیلی كمتره و به ندرت پیش میاد ولی وقتی میاد به سختی میتونم از خودم دورش كنم !
و خب این تفكرات وقت و بی وقت میان تو سرم و باعث میشن نتونم به زندگیم برسم و خیلی دارن اذیتم میكنن ! مخصوصا الانم كه كرونا اومده همش حالم بده و میترسم برای خانواده و دوستام اتفاقی بیوفته ، نمیدونم چیكار كنم ممنون میشم راهنماییم كنید .

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام بله در بيماري وسواس فکري که اکثرا با وسواس عملي همراه هست، فرد دچار نشخوارهاي ذهني در مورد افکار منفي در مورد فکرهاي منفي و نگران کننده ميشود مثل مرگ عزيزان، بيماري و غيره. با توجه به اينکه در سوالتون مطرح کردين که جديدا بدتر شده، بايد حتما توسط روانپزشک به صورت تلفني يا حضوري ويزيت بشين تا ايشالله زودتر درمان لازم را بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 161 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران