۳۴
۷۴
خانــم

اقدام به بارداری؟

سلام خانم دکتر سال نو مبارک،من سال گذشته ارتش پیش شما میومدم.البته دکتر مشاورم خانم دکتر جهانی معرفی شد از طرف خانه بهداشت. 25 آذر با علائم تکرر شدید ادرار از هفتع پیش و لک بینی از 24 آذر،بستری و به علت باز شدن دهانه رحم بستری و ختم بارداری شد.
بنظر شما الان میتونم باردارشم سه بار پریود شدم منظم. از اقوامم شنیدم شما برای تعیین جنسیت (پسر)دارویی به نام کیوتن پلاس دادین.منم میتونم بدون نسخه بگیرم،چقد و از کی و چطور باید مصرف کنم.؟؟
خیلی ممنون از شما🙏🌹🌹🌹

بازدید : 238 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران