۱۸
۳۵
خانــم

من بچه مو سقط کردم اما سینه هام هنوز سفته سونو نرفتم میخاستم بدونم امکان داره هنوز سقط نشه؟

سلام من 18 سالمه از بندر به طور ناخواسته با نامزادم باردار شدم اما شرایط زندگی رو نداشتیم ب همین دلیل تصمیم ب سقطش کردیم بدون اینکه خانواده ها بفهمن .تقریبن یه ماه نمیدونم چند روزم بود ک سوزن و یک دارو تو رحمی استفاده کردم ..بلافاصله بعد از 5 ساعت دیگ شروع ب پریود کردم ویک لخته در اومد اما هنوز سونو نرفتم امکان داره بچه هنوز زنده باشه.چون دقیقن همون روزی ک ماه قبل سوزن استفاده کردم الان پریود شدم دو روز خونریزی داشتم و دو روز لکه بینی اما الان 38 روز از سطقم میگذره همچنان سینه ام سفته.وتست میگیرم در قسمت تی یک خط کمرنگ میفته.وجوری ک فقط صبح اول وقت این خط کمرنگ می افته اگ شب انجام بدم فقط یک خط cهستش علتش چیه امکتن داره بچه هنوز زنده باشه

1 پـاسـخ

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران