سلام خسته نباشید من درباره تخمدانم که بزرگتر ازحد نرمال هستش مخوام بپرسم؟

سلام من سنوگرافی وآزمایش دادم الان هردوتخمدان ها بزرگتر ازنرمال است دارای حدقل 9فولیکول است دکتر برام قرص متفورتکس داد گفت مصرفش کن وبعد ازسه ماه بیا پیشم الان رفتم پیش دکترم بازم داروی کلومیپرامین 50 داده وقتی درباره این دارو تحقیق کردم مال افسردگی ایا دکتر اشتباه داده یا باید مصرفش کنم وبرای مشکلی که دارم لطفا راهنمایم کنید من موهای زائد مردانه درجاهایی از بدنم دارم وروز به روز بیشتر وضخیمتر هم میشه من باید چه دارویی مصرف کنم خدا خیرتون بده جوابم روبدی

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران