بیهوش شدن فرزند17ساله ام ؟

باسلام و عرض ادب
فرزند پسری دارم 17ساله که درتاریخ 97/03/02شب بعد از شام بعلت سرماخوردگی آمپول سفتریاکسون +دیازپام به اصرارخودش بهش تزریق کردم (از 4سالگی دیابتیک هست )نیم ساعت پس از تزریق تعریق شدید و درحال اسپاسم بود گلوکوز 50 بهش تزریق و قند شد نرمال شد پس از چندساعتی اسپاسم شدید ، به بیمارستان اعزام و متاسفانه بهوش نیومد چندماهی در بیمارستان نمازی شیراز و مطهری مرودشت بستری و مرخص شده و اکنون در منزل بحالت بیهوش میباشد و تراکئوستمی است ،لازم بذکره تست متادون و ماری ژووانا پس از2روزبستری دربیمارستان مثبت اعلام شد.اکنون پس ازمرخص شدن از بیمارستان خواب و بیداری نرمال شده یکی از پاهاشو تکان میده و دستها و پاها به دردپاسخ میدن داروهایی که استفاده میکنه 1-کاربامازوپین 200 2-لووبل 500 کلونازپام وباکلوفن هر8ساعت 3- پنتوپرازول 12ساعت 20میلی 4-دپاکین 600میلی ولوزارتان هر12ساعت وAsA100میلی روزی یک عدد و مراقبتها مدام انجام میشه اکنون
بتجویز متخصص آمپول سربرولایزین 20عدد شروع کردیم 10تا زدیم و کپسول نوروئیدهم 2هفته هست شروع کردیم
آیا دارو و یا مراقبت خاص دیگه ای نیازهست .پزشک خاصی و یا تجویزجدیدی توصیه میشه یانه
تشکر میکنم از اینکه وقت میزارید

2 پـاسـخ

بازدید : 530 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران