۴۶
۶۱
خانــم

مشکل سینه؟

باسلام خدمت خانم دکتر عزیزوقتتون بخیر چند روز پیش با مشکل ترشح شیر از سینه ب مامو گرافیست مراجعه کردم بعد مامو گفتن ک ی ریشه از کنار سینه ام دیده شده سونو از سینه انجام دادم خداروشکر گفتن چیزی دیده نشده
ولی حتما باید جراح عمومی معاینه کنند و مراحل تکمیلی رو انجام بدهند .با توجه به اینکه من اهواز مسافر هستم و 5شنبه 30تیراز اهواز میرم شهرستان لطفا همکاری کنید ی نوبت اورژانسی واس من بزارید چهارشنبه 29تیر
بیام حضوری خدمتتون جهت معاینه صمیمانه سپاسگزارم .

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران