قبل از ثبت سوال، می توانید در بین پرسش و پاسخ ها جستجو نمایید

60
60
خانــم

درد پهلو و کلیه؟

سلام و عرض ادب
60 ساله هستم، حدود 10 سال پیش سنگ اگزالات کلیه سمت چپ را توسط سنگ شکنی دفع کردم. در آزمایش خون اخیرم موارد مشکوک دیده شد: CRP= 30 (0-10 normal), ESR1= 33 (<30 normal) و ادرار blood= +, RBC 5-6%, Epithelial= 10-12 /hpf. پس از مصرف یک دوره سفکسیم به تجویز پزشک نتایج آزمایش در روز دهم به شرح زیر تغییر کرد: CRP= 3.7, blood= -, RBC= 1-2% , Crystals= Amorph Urate- moderate. سونوگرافی هم مشکلی نداشت و رادیولوژیست احتمال شن ریزی دادند. با توجه به آزمایش دوم آیا شن ریزی صورت گرفته؟ نیاز به پیگیری مجدد هست؟
مساله بعدی: از روز آزمایش دوم علائم کرونا در بنده ظاهر شد ولی تست منفی بود. بعد از 12 روز تب، با تجویز آزیترومایسین بهبود پیدا کردم ولی درد کمی در پهلوی چپ دارم و ادرار پر رنگ. با توجه به ضعف شدید فارماتون مصرف می کنم. در این مورد نظر شما چه هست، آیا کلیه ام دچار مشکل شده؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

تصویر برای شما قابل نمایش نیست

1 پـاسـخ


بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه