سزارین حالت کشیدگی از داخل شکم درمحل بخیه؟

سلام بنده 24 روزه سزارین کردم سمت چپ درست درمحل بخیه از داخل شکم وقتی میخام به پهلوچپ بخابم احساس میکنم گوشتم بخیه هام، از داخل شکم کش میره ودرد میکنه این حالت کشیدگی از داخل که فقط یک قسمت هست اذیتم میکنه وبه پهلو چپ خوابیدنی فقط این حالت کشیدگی از داخل اذیتم میکنه لطفا کمکم کنید...
آیا امکان این هست که از داخل بخیه هامو بد زده باشن یا زیاد گوشتم راکشیده باشن که این حالت کشیدگی با ودرد رو از داخل شکم احساس میکنم ی طبیعیه؟؟

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران