۳۴
۶۲
خانــم

خونریزی بین قاعدگی؟

سلام خانم دکتر عزیز،من 34سالمه،پنج سال ازدواج کردم،از چند ماه پیش بین دو پریودم لک بینی داشتم تا اینکه سه ماه پیش این لکه تبدیل شد به خون تازه همراه با ترشحات،فکر میکنم زمان تخمک گذاریم باشه،دکتر رفتم بعداز آزمایشات مشخص شد:
یک ناحیه اکوژن 8*4 میلیمتری در کاویته آندومتر در body مشاهده میشود.
دکترم گفتند نباید عمل کنی چون بچه نداری،اقدام به بارداری کن تا خودش هنگام زایمان خوب بشه.
الان سه ماه شده، دو ماهه اقدام کردم و حالا دوباره بعداز یک هفته از پریود یعنی حدود روز 12 پریود خونریزی شروع شد و الان سه روز خیلی شدید شده مثل پریود و به صورت لخته گاهی همراه با ترشحاته
نمیدونم چیکار کنم،به خاطر کرونا دیگه دکتر هم میترسم برم.
هروقت میرم دستشویی میبینم بیشتر شده،بیشتر نگران میشم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران