تحلیل رفتن تخمدان ؟

مجردهستم شغلی پر از استرس و خواب نا کافی به علت تراکم کاری دارم. مدت دو سال اخیر میوم داشتم که باعث نامنظمی در پریود شد( آمنوره های طولانی)
در 8ماهه اخیر اصلا پریود نداشتم نتیجه آخرین سونو یک ماه قبل:« تخمدان ها در حداقل سایز نرمال و ...» آزمایشات تکمیلی انجام دادم که در صورت لزوم ایمیل میکنم . قصد من برگشت پریود ماهیانه نیست ،بلکه برگشت سایز طبیعی تخمدان و کمک به تنظیم هورمون های هیپوفیز و سپس برگشت قدرت باروری ام هست . سپاسگزارم

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران