۱۴
۵۶
آقــا

کم حجم بودن مچ دست؟

سلام وقت بخیر
من الان حدودا 56کیلو وزن دارم و بدلیل ورزش هایی که اواخر انجام دادم، بازو و ساعد های دستم باندازه مطلوبی حجیم هستن، ولی مچ دستم خیلی کم حجم و لاغر و نازک و کم گوشت هست، البته تازه اینطور نشدما، از بچگی اینطوریم، اندازه دور استخوان دستم 15/2سانت هس که این خیلی کمه، چند سانت بالا تر از استخوان مچ (بسمت آرنج) هم زیر 15سانت هس و اینا واقعا خیلی کمه.
میدونم شاید بگین این ژنتیکیه و درمان خاصی هم نداره
ولی حتما یه روش درمانی خواهد داشت دیگه...
لطفا نگید که به یه متخصص مراجعه کن چون فعلا امکانشو ندارم
اون مکان های نقاط بازتابی مچ دیتو بگین که دقیقا کجان و باید چیکار کنم...
لطفا راهنمایی بفرمائید با تشکر🙏

2 پـاسـخ

بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران