گرفتگی و ابریزش بینی؟

سلام خسته نباشید من چند ماهی میشه که هنگام بیدار شدن از خواب ابریزش و عطسه های مکرر دارم و ابریزشم زمانی شروع میشه که عطسه میزنم و بعد دیگه 2 الی سه 3 ساعت ادامه داره اما به تازگی در طول روز هم با عطسه ابریزش بینیم شروع میشه و الان گاهی اوقات فقط میتونم با یکی از سوراخ های بینیم نفس بکشم و موقع قرارگیری در محیط سرد بدتر میشه. میشه راهنمایی بفرمایید مشکل من چیه؟ با سپاس 🌸

1 پـاسـخ

  • سلام بيماري شما آلرژي هست و براي درمان اساسي بايد در معرض ماده حساسيت زا مثل بالش پر، گرده گياهان، حيوانات، برخي موارد غذايي، باد سرد و.... که شما به آن حساسيت داريد قرار نگيريد. براي کنترل علائم آنتي هيستامين مثل: ستريزين يا لوراتادين،.. استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران