سن: 35 وزن: ۶۰ جنسیت: خانم

دو بار پریودی- مدروکسی؟

سلام وقت بخیر. دکتر زنان برای تنطیم تخمک گذاری قرص مدروکسی رو دادن که تا ده روز که مصرف کردم قبل از قطع قرص پریود شدم (در روز نهم مصرف قرص)و مصرف قرص را ادامه ندادم. حالا بعد از تقریبا شش روز از پایان پریودی و اینکه از فردا مصرف قرص را هم قرار بود شروع کنم، پریود شده ام البته هنوز بطور کامل نه .لکه بینی و ... .البته دو روزی بود نه حالات پریودی مثل سنگین شدن سینه و ... رو داشتم.
میخاستم ببینم الان باید چه کاری نم قرص رو بخورم؟ راهی هست فعلا پریودی رو قطع کنم مثلا مصرف قرص.

14 آبان 1403 - 21:37

80 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
زهرا ایزانلو

زهرا ایزانلو

کارشناس زنان و مامايي. درمان بيماريهاي زنان، زگيل و تبخال و انواع زخم هاي تناسلي. خونريزي ها و بينظمي هاي قاعدگي،مشاوره در بارداري و يائسگي


سلام عزیزم. اون پریودی نیست. خونریزی غیر طبیعی و یا ناشی از مصرف و قطع کردن قرص است. اگر سونو انجام ندادین حتما یک سونو لازمه. در صورتی که سونو مشکلی نداشت طبق دستور مصرف کنید

14 آبان 1403 - 22:27

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

سلام کاربر گرامی، بر اساس شرح حالی که ارائه کردید، بهتر است مصرف قرص مدروکسی پروژسترون را طبق تجویز پزشک معالج خود ادامه دهید. این قرص برای تنظیم تخمک گذاری تجویز شده است و قطع مصرف آن ممکن است بر روند درمان شما تأثیر بگذارد. در مورد لکه بینی و پریودی، توصیه می شود که با پزشک معالج خود مشورت کنید تا علت آن بررسی شده و در صورت لزوم اقدامات درمانی مناسب انجام شود. خود درمانی یا مصرف خودسرانه داروها می تواند عوارض جانبی ناخواسته ای داشته باشد.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه