سنگ صفرا؟

سلام وقت بخیر
یک ماه قبل درد خفیف در سمت راست پهلو و شکم داشتم که به سونوگرافی مراجعه کردم جواب سونو این بود
به علت obi cityشکم بررسی دقیق مقدور نیست اما آنچه دیده شده این است ::
تصویر چند سنگ به قطر تقریبی 18 م م همراه با اسلاژ در کیسه صفرا دیده میشد اتساع کلدوک در تمام مسیر تاسر پانکراس(قطر قدامی خلفی8.9 م م
پانکراس وطحال در ابعاد نرمال دیده میشود.
اسپن کبد 105و اکوی آن نرمال هست
قطر مجاری صفراوی داخل کبدی و ورید پورت طبیعی هست
ercpپیشنهاد میگردد

لازم بذکر است که من 10 سال قبل هم سنگهای زیاد صفراوی داشتم همراه با درد شدیدو دارو مصرف کردم وخوب شدم .

البته هم اکنو ن هیچگونه دردی ندارم. (حالت تهوع واستفراغ هم ندارم )
لطفا راهنماییم بفرمایید که چکار کنم از حضور فیزیکی در مراکز درمانی به علت کرونا هراس دارم
ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 169 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران