در خصوص قیمت، شیوه و زمان درمان؟

سلام جناب دکتر قمری
اینجانب نیاز به انجام عمل ایمپلنت برای دو عدد دندان دارم. لطفا بفرمایید مبلغ عمل مذکور، مدت زمان انجام عمل و ضمانت حسن انجام کار چگونه است.
متشکرم

1 پـاسـخ

  • عرض سلام و وقت بخير. اکثر جراحي هاي ايمپلنت با هر تعدادي در يک‌ جلسه قابل انجام است مگر اينکه شرايط جسمي بيمار اجازه ندهد و به تناسب نياز بيمار تعداد جلسات برنامه ريزي ميشود. در رابطه با هزينه درمان تمام شده ايمپلنت شامل جراحي و پروتز هم فاکتورهاي زيادي دخيل هستند ازجمله مارک ايمپلنت مورد استفاده، استفاده و يا عدم استفاده از قطعات غير اصلي، کيفيت لابراتوار و همچنين تبحر جراح که باعث طيف گسترده قيمتها از حدود 3 ميليون تا 7 ميليون شده البته قيمتهاي پايين تر و بالاتر هم‌ وجود داره و هر پزشکي هم قطعا در قبال کار خود مسّوليت خواهد داشت.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 249 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لثه در تهران