۳۸
۵۵ کیلو البته کاهش وزن داشته
آقــا

با سلام و خسته نباشید. در مورد عدم تخلیه ادار خانمم؟

سلام آقای دکتر خانمم میگه ادرارم خوب تخلیه نمیشه الان نزدیک ی سال پیش دکتر یاری میریم نتیجه نگرفتیم حتی بستری و عمل باز کردن مجرای ادرار هم کرده سونو و تمام آزمایشاتش هم سالم هستش همش هم سوزش ادرار داره شما رو یکی از همکارام معرفی کرده شنبه جهت ویزیت تشریف دارین به خدمت برسیم ...در ضمن معرفی کرد به متخصص داخلی اونجا هم از رودها عکس گرفتن که سالم در اومد

بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران