۴۵
۵۸
خانــم

بیهوشی عجله ای؟

سلام، خسته نباشین.
من با مادرم حرفم شد و دعوا کردیم، حالش بد شد و افتاد پاهاشو بلند کردم آب دادم بهش، یکم از حالت بیهوشی دراومد بعد که نفسش سخت شده بود تهوع گرفت و خیلی کم استفراغ کرد بعد قسمت گردنش گرفتگی حس میکرد دستاش سرد بود خوابوندمش
یکم نفس عمیق کشید جلو پنجره (کشدار نفس میکشید) یه چند دقیقه نفس میکشید جلو پنجره ، نبضشو گرفتم 35 تا تو 30 ثانیه بود، آب قند خورد، سیگار کشید یکم بهتر شد، ولی گردنش هنوزم درد میکنه.
قبلا هم 1،2 سال پیش ، اتفاق افتاده که موقع عصبی شدن گرفتگی گردن و دست پیدا میکرد ولی خیلی وقته نبود
الان من چیکار کنم؟ ببرمشون دکتر؟
مادرم 45 ساله وزن فکرکنم 60 کیلو یا کمتر باشن، قرصی هم مصرف نمیکنن، سیگاری هستن

1 پـاسـخ

بازدید : 131 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران