رابطه جنسی؟

من با نامزدم  حدود دو هفته پیش نزدیکی داشتیم ولی ایشون گفت ک حواسش هس مشکلی پیش نیاد
منم دو سری هست ک دوره قاعدگیم عقب میفته ب مدت دو الی سه هفته
و احتمالا این روزا پریود بشم اما نگرانم که اگه نشد و بیشتر عقب افتاد چیکار کنم قرص ضد بارداری از الان مصرف کنم یا خیر
یا اینکه چه دکتری برم

1 پـاسـخ

  • سلام گلم ترجيحا از نظر تنبلي تخمدان بررسي بشين و علت تاخير پريودها مشخص بشن و اگر افزايش وزن داريد به خصوص در ناحيه پهلو و شکم مراقب افزايش وزن باشيد . اين ماه هم اگر پريود بيشتر از دو هفته به تاخي افتاد سريعا يه آزمايش بتا انجام بديد .
    @f.derayati

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران